Vállalatoknak

A CID a Budapesti Corvinus Egyetem legambíciózusabb, legmotiváltabb gazdaságinformatikus hallhatóinak összetartó csapata, akik egyetemi tanulmányaik mellett további szakmai fejlődési lehetőségekre vágynak. Diákszervezetünk olyan szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező hallgatókat bocsát a munkaerőpiacra, akik a CID által képviselt értékeket hasznosítani tudják karrierjük során.

Működésünk egyik alappillére a vállalatokkal és partnerekkel való együttműködés, ezért nyitottak vagyunk minden – lehetőleg hosszútávú – együttműködésre az IT bármely területére szakosodott céggel, amellyel közösen színvonalas kurzusokat, előadásokat, workshopokat kínálhatunk tagjaink számra. Mivel a szervezet magját gazdaságinformatikus hallgatók adják, akik az informatikai ismeretek mellett rálátást kapnak az üzleti igények és folyamatok, illetve az IT kapcsolatára, ezt az értékes tudást szívesen bővítik bármely irányba, legyen szó akár mélyebb programozási ismeretekről, IT folyamatokról, IT tanácsadásról, üzleti intelligenciáról vagy adatelemzésről, IT infrastruktúráról vagy akár konkrét, specifikus technológiákról.
A CID a vállalatok számára egy megbízható partner, jól meghatározott stratégiai célokkal, karriertudatos és összetartó közösséggel, valamint stabil utánpótlással – a jelenlegi 70 fős létszámunk az új tanévben várhatóan 30 új hallgatóval gyarapodik majd. Vállalati együttműködés esetén a CID megjelenési és kiemelési lehetőségeket tud biztosítani a partnerek számára rendezvényeinken, online és offline felületeinken, és nem utolsó sorban a közösen megvalósított szakmai programokon közvetlenül érhetik el a hallgatókat céges brandjükkel, gyakornoki állásajánlatokkal és karrierlehetőségekkel. Hiszünk abban, hogy egy ilyen együttműködéssel a CID és partnercégei közösen olyan egyedülálló értéket tudnak teremteni, amely képes a jövő IT vezetőit elindítani karrierútjukon.